Jessica Rose

19. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Den hjælp jeg har fået har betydet overskud til at leve, og nyde livet. Jeg er ikke i nærheden af at være ude af min gæld, men det er ikke det vigtige for mig. Det vigtige har været at Mads (rådgiver) har taget sagen i egen hånd og sørger for kontakten med kreditorer. Det er hårdt at stå med selv når man i forvejen kæmper med sit eget sind. Så det har været alt værd at tage kontakt til DinGæld! Mads er en fantastisk rådgiver med humor, godt humør og man føler aldrig en fordømmende tone fra ham.

Maria

14. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tålmodighed & respekt

Mødt af tålmodighed: alle spørgsmål bliver besvaret - og hvis det er nødvendigt så bliver det forklaret igen og igen, indtil evt. usikkerheder er afklaret.

Mødt af lydhørhed: mulighed for at forklare sig og stille spørgsmål uden at blive afbrudt eller føle sig dum, fordi man ikke kan alle fag-termerne - der er det ekstra rart altid at kunne ringe op til DinGæld og få “oversat” til almindeligt, forståeligt sprog!

Mødt af venlighed: Føler sig altid velkommen ved kontakt til DinGæld - uanset hvem der besvarer telefonen, eller ved mail-kommunikation med rådgiver.

Mødt af respekt: Ingen nedladende attitude, hvor man bliver set ned på, fordi man er kommet i en træls livssituation! Når vi ikke selv kan se vejen ud, er det rart med en ledestjerne!

Annette bystrup Larsen

1. juli 2021

Trustpilot 5 stjerner

Super professionelle og godt forløb

Vil helt bestemt anbefale DinGæld til at hjælpe med økonomien. De er super professionelle og fortæller dig om hvordan din sag forløber. Min verden er helt omvendt ved at være blevet gældfri

Dina Kornbæk

1. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vil til hver en tid anbefale DinGæld. Jeg mener det alle pengene værd, hvis man er langt ude med sin økonomi. Jeg gik fra kaos til at være gældfri og har sparet mange penge med renter.

Thomas

28. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kontaktede DinGæld for snart 2,5 år siden, da jeg havde læst positive anmeldelser af dem her på TrustPilot.

De har i den grad hjulpet med at spare mig for en masse renter og besparelser på slutgælden. De har været en kæmpe hjælp til at jeg snart kan se en ende på tingene og at jeg kan komme ud af RKI.

Rasmus Andersen

20. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god service. Har hjulpet mig med at spare mange penge. Luksusfælden uden at udstille sig selv på tv.

Meryam

3. februar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god service og forståelse for ens situation. Jeg er nu gældfri takket være Kenie.

Louise Tønning-Sørensen

17. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk

Jeg havde brug for DinGælds hjælp og det fik jeg i den grad. Jeg kan slet ikke takke Mads nok for den hjælp, vejledning og støtte jeg har fået af ham i den tid det stod på. Han har kæmpet med næb og kløer for at hjælpe mig, helt fra starten og her efter 5 år med (stor ) gæld, kan jeg nu kalde mig 100 % gældsfri. Det er godt nok en vild og lidt underlig følelse.


Jeg har altid kunne ringe til Mads hvis jeg var i tvivl om noget og det giver i sig selv en tryghed uden lige. Nu vil jeg videre i mit nye gældfri liv og jeg glæder mig.


Står du i økonomiske problemer der er steget dig over hovedet, så giv DinGæld et kald, du vil ikke fortryde.

Vicktoria

26. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har efter et dårligt lejlighedskøb været i en årelang negativ økonomisk spiral, som til sidst blev helt uoverskuelig. Jeg kontaktede DinGæld og var så heldig at få Mads.


Jeg har været i et samarbejde med DinGæld i et par år, og i den periode har Mads forhandlet bedre aftaler end jeg nogensinde kunne håbe på - og det er den største årsag til at vi i dag har kunnet afslutte vores samarbejde.


Idag forlader jeg Mads og dermed DinGæld med ro i min økonomi, en opsparings konto, en godkendelse til køb af ny bolig i banken, et nyt penge mindset og RKI fri!

Kemo Jawneh

11. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg ringede ind for at få hjælp på min økonomi. De tog mig med åbne arme. Og vil gerne hjælpe mig så jeg kunne komme tilbage på rette spor igen. Jeg er så glad for jeg har ringet til DinGæld.